Gigabyte GTX750 Ti Oc videokártya, beletehető-e egy ASROCK FM2A75 PRO4-be és hogy, mellé milyen tápot ajánlatok? 4 magos AMD processzor mellé
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 19:48
1/7 anonim válasza:
Egy 400-as Hexa+ elég. Vagy hasonló.
3/7 anonim válasza:
Ez pont nem ajánlott. Nem kell 600W, távolról sem, egy 400-as vígan elég, de jó minőségű legyen.
Legalább FSP Hexa vagy Chieftec CTG.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én úgy hittem hogy a cooler master nem egy rossz márka, és későbbre is jó lesz a 600W
2015. jan. 10. 20:11
5/7 halalfalo válasza:
"én úgy hittem hogy a cooler master nem egy rossz márka"
Nem rossz, de a CM nem gyárt tápokat.
Különböző gyártóktól megveszi, rárakja a saját vázát és hűtését, de attól még a táp elektronikája ugyanúgy származat a Huang Csiang Ju kínai hulladékgyártóból.
A Cooler Master drágább tápjai ( G, GX és a Silent szériák már jók)
6/7 anonim válasza:
A watt nem számít sokat. Egy 350w-os FSP 350APN is elbírná.
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 #4 Te tudod hogyan akarod tönkreteni géped főleg ha azthiszed bövitéskor elönyöd van belöle (miközben valójàban hatranyod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!