Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megér ez a Notebook 127ezer...

Megér ez a Notebook 127ezer Ft-ot?

Figyelt kérdés

Újabb játékok jól futhatnak rajt?

A memoriát lehet 4gb-ig bőviteni? Mert nem irja.

[link]

2010. febr. 6. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem menne rajta minden.

És meg is éri jó a videokai.

Kenyman

2010. febr. 6. 11:38
 2/10 anonim ***** válasza:

AMD proci gyorsan megzabálja az akkudat (és jobban melegszenek), az intelek tovább bírják kevesebb hőfejlesztéssel.

meg majd be kell rá szerezned egy windowst is, mert dosban nemigazán lehet dolgozni.

2010. febr. 6. 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:
hát a mostani játékok futnak majd rajta jól de jövőre LEHET hogy ezzel hasra leszel bukva. Tudom hogy nem szabad visszakérdezni de érdekel, otthon használnád vagy mászkálnál vele? Mert ennyi pénzből 1 hipi-szupi asztali pc-t lehetne venni, amely minimum 2 évig bírna az újabb meg újabb játékok gépigényét. Azt nem tudom hogy lehet-e 4gb ram-ig bővíteni.
2010. febr. 6. 16:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Helló!

Köszi a válaszokat!

Mászkálok vele azért persze, csak nem sok a tapasztalatom laptopok iránt, azért érdekel a dolog, hogy mégis viszonylag jó áron jót válasszak.

Még jöhet tanács!

2010. febr. 6. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:

sztem ez megéri és csak egy 10essel drágább

[link]

2010. febr. 8. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok

procija nem biztos hogy a legjobb de sztem a 4gb ram meg a videókártyája az sztem zsír

2010. febr. 8. 20:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyépként neked lett igazad!

És az Msi-is rendeltem meg!

Köszi a segitséget!

2010. febr. 9. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
örülök hogy segítettem, és megjött már a notebook? ha igen, milyen?
2010. febr. 12. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:

A laptop nagyon kellemes csalodás volt. Felraktam a modern warfare 2-t és (ful felbontás) 1366x768 közepesen viszi tökéletesen, meg is lepödtem, jó az a videokártya!

Meg a Windows-7-et is tök gyorsan kezeli, a 4 gb ramnak köszönhetöen.

135ezerért ez nagyon jó vétel volt, pl annyi hogy ebbe nincs blututh, meg HDMI kimenet mint egy két gépbe, de sokkal jobb cuccok vannak benne.

Ugyhogy nagyon jó a gép.

Ha nem linkeled be ezt a gépet, megvettem volna egy sokkal szarabbat ugyanennyi pénzért.

Köszönöm szépen hogy belinkelted!

Csáó!

2010. febr. 13. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
ok örülök :D
2010. febr. 14. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!