Az Nvidia Geforce dedikált videokártya laptopban mennyire támogatja a játékokat?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 13:16
11/16 A kérdező kommentje:
Mi van vele?
2015. jan. 10. 22:21
12/16 anonim válasza:
eleve nem értem mért nem írtad le hogy meglévő laptopról van szó nem tervezet vételről. azt sem értem hogy most azt várod hogy mindenki azt mondja hogy a geforce 810m igen is egy jó laptop vga? elég neked arra amire használod?gondolom igen. akkor pont.
14/16 A kérdező kommentje:
Ebben tökéletesen igazad van. Tényleg jó arra,amire használom és leírhattam volna, de én laikusként azt gondoltam, hogy ez a videokártya egész jó. Csak összehasonlításképpen: Volt egy pc-m 2GB rammal, dualcore, 1.8-as procival és egy ati x1950-es kártyával, ami tökéletesen vitte azokat a játékokat, amikkel játszok. (test drive, rayman legends, wolverine, stb.), most pedig még egy olyan játék is belaggol, mint pl aa bridge constructor. Szóval nincs sem pro, sem kontra, valóban megfelelő arra, amire kell, csak én azt gondoltam, hogy legalább ezek a game-ek simán elfutnak rajta. Meglehetősen dilettáns vagyok a témával kapcsolatban, de a fene sem gondolta, hogy ennyire alkategóriás ez a videokártya...
2015. jan. 11. 16:03
15/16 anonim válasza:
hányas játékok ezek évjárat kb? mert nem hogy win 8.1 -en de win7 en is hajlamosak laggolni játékok az oprendszer miatt. pl cs 1.6 is laggol win7-en.
16/16 anonim válasza:
és ez azért van mert nagyon régiek és xp-re lettek írva nem win7 meg 8 ra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!