Milyen alaplapot? (Többi lentebb! )
Figyelt kérdés
Alaplapot szeretnék venni, de nem tudom milyet érdemes. Úgy 30-40000 körül kellene játékra.
Ha esetleg tudnátok írni/linkelni néhány példát, esetleg ajánlani, akár egy márka jellemzése is segítene.
2015. jan. 10. 00:23
1/7 anonim válasza:
Foglalat? Milyen processzorhoz lesz?
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából azt is most fogok majd venni, és én egy AMD A10-6800K-t néztem ki magamnak. FM2 foglalatos. Tudom, nem a leg High-endebb, de jelenleg nem is akarok olyan hardcore gamelni.
2015. jan. 10. 00:51
3/7 anonim válasza:
Jobban járnál i5-tel. Itt elköltesz 35k-t procira, 35k-t alaplapra (mondjuk FM2+ból teljesen felesleges ilyen drága lapot venni), annyiból már simán kijön egy B85-ös alaplap i5-tel.
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Akkor ha vga t is vesz, vagy legaláb hamarosan
Ha kevés a pénz és APU t akarsz lapra kevesebet szánj ramra tobet
6/7 anonim válasza:
Olyan kevés pénze nem lehet, ha csak 70k-t el akar költeni procira és alaplapra. Még ha az i5 nem is fér bele a keretbe dVGA-val, akkor se ez a legjobb megoldás.
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz, ugyanis úgy akarom ezt megvalósítani, hogy sorjában teszek hozzá mindent. Videókártyával együtt. Mindenesetre még böngészek némi infót, de végül szerintem az Intelnél maradok. És köszi a válaszokat!
2015. jan. 10. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!