Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagy dilemma, Intel Core i7...

Nagy dilemma, Intel Core i7 930-as lecserélése?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok, nem tudom, hogy érdemes lenne-e lecserélni ezt a procit. Már elég régen vettem, nagyon jól adja még mindig a teljesítményt, de sokat eszik. Azért van a dilemma, mert most úgy adódott lenne pénzem venni egy GTX970-et ( jelenleg HD7870-et hajtok ). És megérné-e még most megvenni a kártyát és csak a következő években cserélni alaplapostól, mindenestől a gépet?

Hátrány még, hogy USB2.0 van az alaplapon és most már eléggé jól jönne az USB3.0.

Viszont előnye a CPU-nak, hogy Tripla-Channeles memóriát használ, ami meg jól jön Photoshopnál, Sony Vegasnál stb.

Nagy dilemma... segítsetek...

2015. jan. 9. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha Photoshop-ot, ilyesmit használsz, jó lesz ez még, gyűjtögess és vegyél egyben újat, jó ez még :)
2015. jan. 9. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor a HD7870-nel hagyjam a gépet, vagy azért még megvásároljam a GTX970-et?
2015. jan. 9. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyd csak azzal, jó lesz ez így, aztán amint összejön a megfelelő összeg, egyben veheted a faszát :)
2015. jan. 9. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönet a tanácsért...
2015. jan. 9. 21:59
 5/5 anonim válasza:

Hatalmas nagy dilemmába vagy azt látom. XD

Puliszak vagy lencse főzelék ez itt a kérdés. :)

2015. jan. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!