Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nektek bejön szeretitek ezt?

Nektek bejön szeretitek ezt?

Figyelt kérdés
20ból 19 laptop toch pad ba integrált egergombokkal rendelkezik. Nekem ez nagyon nem tetszik,de ami megfelelne mind ilyen. Nektek hogy tetszik? Jó használni?

2015. jan. 9. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem nincsen vele bajom, ha erre vetemedek hogy használjam akkor annyi időre megteszi, egyébként egérre nyomom nagyrészt
2015. jan. 9. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Én csak a tochpadet használnám külön egér nélkül
2015. jan. 9. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Erről cikket sem találok neten
2015. jan. 9. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Tetszik, nekem is ilyen van. Bárhol egy koppintás=egy kattintás, kettő=dupla kattintás, jobb klikkhez pedig a jobb egérgombot koppintom meg, egyik esetben sem nyomom le kattanásig. A bal egérgombra egyszer koppintás pedig = a közpéső kattintással. Így állítottam be, hogy kényelmes legyen arra a tizedmásodpercre még touchpadot kell használnom. Touchpaddal nem lehet kényelmesen és gyorsan kezelni a gépet, erre már régen rájöttem.
2015. jan. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!