Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Windows 7 32bit-es verzió...

Broaktor2 kérdése:

A Windows 7 32bit-es verzió csak egy magot használ?

Figyelt kérdés

1 éves laptopom van. Két magos processzorral, de csak 4Gb rammal. A windows 7 32 bites verzióknál azt írják hogy csak egy CPU-t támogat.

Ez tényleg csak így működik?? Akkor mi értelme egy olyan szettnek ami nekem van?

2015. jan. 9. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem 32 es van és használja mind a két magot(C2D) :)
2015. jan. 9. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
jajj istenem ........olvasd el kérlek mégegyszer a kérdést amit feltettél, utána rájössz a válaszra........lehet nagyot koppan fiam
2015. jan. 9. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd csak ezt a MS oldalán találtam:

PCs with multi-core processors:

Windows 7 was designed to work with today's multi-core processors. All 32-bit versions of Windows 7 can support up to 32 processor cores, while 64‑bit versions can support up to 256 processor cores.

2015. jan. 9. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Maximum 1 db proceszort támogat. Tehát olyan gépre nem lehet telepíteni amiben 2 vagy több fizikai proceszor van.

Viszont magokból lehet több is.

pl

ezen a lapon 2 foglalat van. Erre nem lehet telepíteni win7 32-t

[link]

2015. jan. 9. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkitől köszönöm szépen :)

Jól meg kevertem a szezont fazonnal :D

2015. jan. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!