Ha veszel, attól nem lesz gyorsabb. Ahhoz bele is kell tenni a gépbe.
2015. jan. 8. 07:45
2/11 anonim válasza:
Igen , sokkal gyorsabb lesz , bár ez nem csak ssd-n múlik.
2015. jan. 8. 08:06
3/11 anonim válasza:
Ha sata II csatlakozód van, akkor kb 25%-al. Ha sata III csatlakozóra kötöd, akkor nagyjából dupla olyan gyorsan indul.
De a bootolást és felállást leszámítva nem lesz hatalmas különbség (a programok ugyanis jellemzően pár tíz megás applikációk, így pl. az indításuk 2 másodperc helyett leredukálódik 1-re... stb.). Én játékok alatt láttam nagy különbséget, pl. amikor a 20 másodperc helyett már 5 mp alatt betöltődött egy adott pálya.
2015. jan. 8. 08:55
4/11 anonim válasza:
SATA III Csatin észrevehető, igen. pár másodperc alatt feláll a win rajta.
3-as: Mivel az ssd nem arra való, hogy játékokat rakjunk rá, hanem arra, hogy a Win gyorsan elinduljon rajt és akadásmentesen menjen rajt.
2015. jan. 8. 16:48
5/11 anonim válasza:
120 gigásom volt, ennek a felét ette meg a win 7, 10 gigát a programok, a maradékra miért ne rakhattam volna játékot? :) És az viszont igen jól kamatozott a megnövelt sebességből :)
2015. jan. 8. 18:53
6/11 anonim válasza:
Ha lenne én is raknék rá játékot kíváncsiság végett, nem is azt mondam, hogy tilos, csak SSD-re elsősorban rendszert raknak :)
2015. jan. 8. 19:51
7/11 anonim válasza:
Annyiban korrigálnálak, hogy mit nem érdemes: sok kicsi fájlt, adatokat, mp3-at, filmeket, dokumentumokat. Mivel ezek pikkpakk megnyílnak a 80-110MB átvitellel rendelkező hdd-kkel is :)
2015. jan. 8. 20:18
8/11 anonim válasza:
Való igaz, azokat tényleg nem éri meg :)
2015. jan. 8. 21:14
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
de azert sem eri meg mp3-at, kepeket es hasonlo olyan dolgokat telepiteni rá mert az ssd csak bizonyos szamu torlest bir el.
ezert raknak ra altalaban csak rendszert, mert azt nem hetente telepit az ember
2015. jan. 9. 11:44
10/11 anonim válasza:
Hehe... az átlag ssd 10000 újraírást bír el. Az egy 60 gigás esetében... 600.000 gigabyte. A ma trendi ezres váltószámmal 600 terabyte. Ha csak napi 4-5 giga adatmódosítás történik az ssd-en (az már nagyon sok), akkor 328 év alatt érne a végére (hogy minden szektor meghibásodik - persze ehhez lineáris növekvő számolás kéne). Előbb megfáradnak az alkatrészek. Jó esetben 15-20 évig kiszolgál majd, ha azokat a feladatokat látod el rajta, amit egy hdd-n.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!