Mennyire jó ez a konfiguráció és mi futna el rajta? Mit cserélnétek ki rajta? (AMD számitógép)
Figyelt kérdés
processzor: amd fx 9370 x8 (8x4,4ghz)
8Gb 1333Mhz Ram
Alaplap: Asrock 990fx Extreme 3
Vga: Sappire HD 7850 1gb
Merevlemez: 2Tb wincsezter , 120Gb ssd
Mit cseréljek benne?? 150ezer forintért megérné??
Kössza a commentet!! :D
2015. jan. 7. 21:10
1/9 anonim válasza:
Ha játékra kell, nézz valami nvidia vidi kártyát, ne radeon-t és a proci is inkább valami Intel kellene
2/9 anonim válasza:
Most ez egy vicces kérdés akar lenni, vagy valóban komolyan gondolod? Egyértelmű, hogy a HD7850 köré egy új konfig lett építve ( nekem úgy tűnik ), tehát egyértelmű, hogy a VGA-t cserélném és ha van 150k-d, abból egy GeForce GTX970-et vennék bele.
3/9 anonim válasza:
Amúgy 1-es: Hülyeséget miért beszélsz? A Radeon épp olyan jó játszani, mint a GeForce. Jelenleg a legerősebb VGA ( igaz két GPU-s is Radeon ) én nem értem az elvakult GeForce fan-okat. Amúgy én ajánlottam a GTX970-et..., de akkor is, a Radeonok sok helyen még jobbak is, mint a GeForceok.
5/9 anonim válasza:
Ja , hogy az 7850 , nem 7950 , akkor vga-t is cserélnék.
6/9 anonim válasza:
Most miért adja el ezt a konfigot a kérdező? Szerintem tökéletesen kiszolgál bármilyen csúcskategóriás VGA-t...
7/9 anonim válasza:
elég erős gép és mivel van egy bika proci, alaplap jó, ram 8gb, hdd-ssd, van így csak egy marad. ha kicseréled a vga-t egy GTX 970-re vagy egy R9 290X-re akkor ezen minden mai játék megy Fullhd Ultra beállításon :).
8/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Most veszed? Gyenga alaplap az föleg fx9 alá
Játékra fx roszab mint intel
FX-8370 kelene inkáb ha fx
9/9 Közveszélyes Kontár válasza:
1gb os 7850 ma már édes kevés
R9 esekböl kelene valami (használtan is vanak ezek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!