Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » R9 270 vs gtx 660 melyik a...

R9 270 vs gtx 660 melyik a jobb i5 4460 mellé?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég hasonló a két kártya...kb szimpátia függő, hogy melyik a jobb. Mondjuk 4460 mellett egy 280X jobban mutatna.
2015. jan. 7. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor elég egy 270 vagy 660?
2015. jan. 7. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy 660-asom(OC) van. Teljesen jól teszi a dolgát, az újabb játékok is mind nagyon szépen futnak, úgyhogy bátran merem ajánlani. :)
2015. jan. 7. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi am milyen márkájút vegyek?
2015. jan. 7. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:

A 279-es is jól teszi a dolgát, így egy 270 tulaj is bátran ajánlaná a kártyáját, ez nem releváns.

Engem a GTX660-ban az zavar, hogy 192 bites és a 2GB csak asszimetrikusan jön ki, ami sok VRAM-t igénylő játékoknál gond lehet. Nálam is most GTX660 DCUII OC van, de BF4 végigjátszás alatt durva fps zuhánásokat mutatott be Ultra grafikán (a játék újraindítása rendbe rakta....egy időre). Sztem az miatt lehetett (túlmelegedés, erőforrás hiány kizárva). Amúgy nem olyan rossz kari (bár szívesen lecserél ém), de egy i5 mellett olyan izé...aránytalan...sztem

2015. jan. 7. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok. Javítok nekem is ASUS GTX 660 DirectCU II OC változat van, csak lehagytam a felét. :D

Egyébként szerintem az a 192 bit elég a magas órajelek miatt. Engem is kicsit megijesztett az a 192 bit de kellemeset csalódtam benne és szerintem nagyon jó vétel volt. Mellesleg nekem normálisan megy a Battlefield 4 multiplayerben is droppok nélkül, a gyári órajeleken nem állítottam. A napokban kipróbáltam az ArmA 3-at is ultrán viszi a kicsike átlagosan 40-45 esetenként 50 FPS-el ami azért elég jó egy ilyen kaliberű játéknál amely ennyire megizzasztja a gépet.

2015. jan. 12. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

A 192 bit sávszélesség miatt nem nagyon zavart, inkább az, hogy a 192 bit összesen 6db VRAM chippel oldható meg. Ha ezek a VRAM chipek egyenként 256MB méretűek, akkor a teljes fedélzeti memória 1,5GB lesz illetve ha 512MB-osak, akkor 3GB. A 2GB kapacitás csak aszimmetrikusan jön ki, ami kevésbé hatékony azaz 1,5GB feletti VRAM kihasználtságnál nem optimális a működés.

Nem vágom mik voltak azok az fps droppok (jó 40 fps-ről lezuhant 4 fps-re, majd 20 másodperc után újból 40 fps, de csak rövid ideig....és ez ismétlődött, amíg újra nem indítottam a gamet). A játék eredeti, a driverek jók, az erőforrások megvannak...a Far Cry 4 gond nélkül fut Very High beállításokkal.

2015. jan. 13. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!