Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amikor a DVD-meghajtó olvas,...

Amikor a DVD-meghajtó olvas, az egész PC ház remeg. Hogyan lehetne ezt zajt megszüntetni, vagy legalább csökkenteni?

Figyelt kérdés
Eléggé hangos...és idegesítő.
2010. febr. 5. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Figyi

ez egyedi és személyes kérdés, ez olyan mintha én azt kérdezném hogy az iróasztalom nagyon billeg amikor irok, vagy dolgozok valamit rajta, mit lehetne tenni?

Ezt mi nem tudjuk megválaszolni neked sem...

max csak annyit tehetunk h javaslatot mondunk..

lehet hogy a DVD meghajtód rosz, vagy épp most romlik el, és ezért csinálhatja

vagy a stabilitásával nem jó valami... tehát ahova bevan illeszttve hogy nem jo valami, lehet hogy kotyog és ezért van a zaj

2010. febr. 5. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
lehetséges, hogy az olvasáskor ahogy forog a cucc, rezonanciát kelt, mert kb azonos frekvenciájú rezgést produkál mint mondjuk a ház frekvenciája, és máris rezonancia lép fel. Ezért remeg... Ez nem tesz jót neki egyébként :D
2010. febr. 5. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor morog, ha a Neroval CD-re iratok valamit. A gép még nincs egy éves.
2010. febr. 5. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
nem ártana belecsavarozni a gépházba azt a DVD írót, mert a boltban elfelejtették
2010. febr. 5. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Be van csavarozva :). Tényleg! Csavarok. És ha a csavarok alá kis gumialátéteket csinálnék, esetleg csökkentenének a rezonancián, vagy ez hülyeség? Vagy pedig eggyel feljebb rakom az olvasót, hátha ott jó lesz.
2010. febr. 5. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Gumialátétet meg lehet próbálni, szerintem az jó ötlet.
2010. febr. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!