A mostani konfigom elbírna egy ilyen videókártyát?
Szeretnék venni egy: ASUS R9280X-DC2-3GD5 R9 280X 3GB GDDR5 PCIE videókártyát.A konfigom: Asus z75 pro3, FSP raider 550W, 8giga ram.
A videókártya link:
A tápegység link:
Ebbe a házba fog bekerülni:
Amúgy azok már túl drágák, ezt 70-ezerért megtudnám venni. Ha tudtok jobbat ajánlani 70-ért szívesen megfontolom.
hát akkor azt tudom mondani, hogy vegyél sima 280-at.
Hidd el a 280X-ből az Asus nagyon rossz. Nem rosszat akarok neked, hanem jót, hogy ne szívj vele.
Ha felmész prohardverre a kártya topikjába ott is láthatod, hogy rengeteg rossz van közöttük. (ami még jól is működik, az is kb csak azért van, mert 1, óriási szerencséje van 2:hideg szobája van 3: csinált valamit a kártyának a hűtésével (garanciavesztés. ))
Nem túl sok van, ami ezekből hibátlanul működik mókolás nélkül. A másik lehetőség, hogy alulfeszeled, illetve leveszed az órajeleit, de akkor meg 280 szint lesz.
A Sapphire R9 280-at pl csak ajánlani tudom. Nem éppen a leghalkabb, de tökéletesen működik.
Vagy használtan keresel kártyát. GTX 770-et én már nem vennék a 2gb vram miatt. Sajnos eljött az az idő, hogy egy játék meg tud enni akár 3-at is. Shadow of Mordornál fhd-ben el tudsz fogyasztani közel 3gb-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!