PeroxideDig38 kérdése:
Hogyan növelem a gépem tejesítményét?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég vettem egy gépet és aszt nézem hogy a battlefield 4 high-on csak 30 fps el megy el és eszt nem értem valaki tudnai segiteni? (azért mondom mert mindenféle vidisnél kb ugyan olyan gép van mind nekem és nekik ultrán 100-120 fps) gépem:
Alaplap Gigabyte H97M-HD3
Processzor Intel Core-i5 4460 (3.2 GHz, 6 MB Cache)
Memória 2*4 GB DDR3 1600 Mhz Kingston
Winchester 1 TB SATA-3
VGA Geforce GTX 760 2
DVD író Samsung SuperMulti
Ház Coolermaster K350+500W Chieftec tápegység
2015. jan. 6. 15:26
1/4 anonim válasza:
Pedig nem rossz gép nem értem.... Minden alkatrésze drága, most mit mondjunk? Vegyél egy i7-est i5 helyett?? Én örülnék ha ilyen gépem lenne. Amúgy honnan tudod, hogy a vidiseknek ilyen van?
2/4 anonim válasza:
A legszűkebb keresztmetszet a vga , de az sem nevezhető gyengének egyáltalán , egyszóval passz. Ennek a gépnek ultrán bőven vinnie kéne , ez személyes tapasztalat.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2015. jan. 6. 18:07
4/4 A kérdező kommentje:
ja igen és egy plus 120 gb SSD
2015. jan. 6. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!