Mennyire jó ez a konfig játékra/videószerkesztésre?
-i5-4460
-8gb ram
-Asus R7 250X 1GB GDDR5
Mostani konfigom menniyvel rosszabb?
i3-4160
4gb ram
Asus R7 250X
Azért kérdeztem mert a föntire fejleszteném...
Melyiket vegyem elöbb ram vagy proci?
a vga még nincs meg csak tervezem megvenni 25k a limit,nemhiszem,h találtok jobbat,de ha igen akor küldjétek...
De a vga-t most fejleszteném és 25k a limit...
gt730-at cserélném le,a 250x-et 1-2napon belül tenném a gépbe...
Használtan biztos,h nem veszek!
a gt730-am az 1gb ddr3-as verzió...
Gyüjteni nem tudok,szüleimet tudom megkérni,h vegyenek esetleg...
De persze cserélni fogom i5 meg 8gb ram után...
Amúgyis ráér mert csak 1280x1024be játszogatok..
De akkor procit vagy ramot elöbb?Játékra-vidsz.-re melyik lenne a jobb elöbb beszerezni?
nem éri meg a 250x játékra, mert elég gyenge hozzá, ebből adódóan a procicsere felesleges erre a célra
videószerkesztéshez mind a kettő szükséges, proci is, ram is, viszont ha játékra is akarod akkor inkább a ramhoz tegyél még hozzá előbb
Igazából nem kell,h mindent újjat futasson.
a vga-nal pedig nekem egy kis ideig biztos nem kell erösebb...
Csak azér kell a vga,h a WarThundert movie grafon futassa és The Crew-al játszanék még.
Akkor lehet inkább veszek +4gb ramot és késöbb akkor i5,bár nemtudom,h érdemes lenne-e a táp/alaplap csere.
Chieftech SMART 450W
ASrock H81M-VG4
Ezeket mikor érdemes cserélni?
1150-es szóval én nem cserélnék alaplapot.. igazából ha csak játék a lényeg akkor a proci is megteszi egy ideig.. azt nem írtad hogy milyen videót szerkesztesz de ha gameplayokat akkor már megéri legalább egy gtx 750ti-re beruházni vga-ból mert az szinte fps esés nélkül veszi fel a játékokat shadowplay-el(ha nem gameplay akkor vedd tárgytalannak ezt a részt)..
nekem mindenképp a vga tűnik nagyon szűknek a géphez a többi játékok futtatására tökéletes de a render sebesség sem lehet olyan lassú bár sem felbontást sem egyéb infót nem írtál
Milyen információt írjak még?
A felbontásom:1280x1024
Igen,gameplay-t vennék fel,de az egy régebbi játék...
Az újabbakkal nem vennék fel,csak játszanék,szóval szerintem így tárgytalan.
Most megyek boltba r7 250xet kérni.
Esetleg 260x-et,ez csak a szüleimtől függ.
nvidia sajnos nem jöhet szóba,mert kb.5000-rel drágább :(.
a render idő fél óra,max 1óra,de az egy 12perces game volt.A feltöltés már inkább gond az 2-3óra.
100mp/s net(asus rt-n12+ router).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!