Jó ez a config? (Indokold légyszives! )
Figyelt kérdés
Ram 2db:
- [link] .
HDDhűtő:
- [link] .
Alaplap:
- [link] .
HDD 1db:
- [link] .
VGA 1db:
- [link] .
Processzorhűtő 1db:
- [link] .
Tápegység 1db:
- [link] .
2015. jan. 5. 20:32
11/31 A kérdező kommentje:
Milyen lapot ajánlotok?Ja igen ez a 3 komponens kell!
2015. jan. 5. 21:08
12/31 A kérdező kommentje:
Mivel jobb 1 tuning lap mint amit linkeltem?Ja amúgy tudatlan vagyok hardver témában.
2015. jan. 5. 21:09
13/31 anonim válasza:
ne halgass rajuk mert ez a videokartya viszi az uj jatekokat is ha nem is ultra grafikan de mediumon 100% hogy viszi lagmentesen
14/31 anonim válasza:
Azt megnézem, hogy egy AC: Unity-t vagy egy Far Cry 4-et visz normális grafikán és felbontáson. :) Vicces is lenne, ha egy 17 ezres kártya elég lenne a legújabb játékokhoz. :)
15/31 A kérdező kommentje:
Köszi 21:14.Milyen alaplapot ajánlatok ti????
2015. jan. 5. 21:17
16/31 anonim válasza:
A másik, hogy a VGA-nak semmi köze a "lagghoz" (ami igazából lag). A VGA gyenge teljesítménye max szaggatást okoz, nem lagot. Ha már felhoztad. :)
17/31 A kérdező kommentje:
Az ac unity nem is kell!Egy bug-okkal teli szar!Nekem elég mediumon 1 bf4.
2015. jan. 5. 21:18
18/31 anonim válasza:
Amihez kevés lesz élvezhetően egy GT720. Nem gamereknek találták ki azt a kártyát!
19/31 anonim válasza:
Amúgy kedves kérdező, 70 ezred áll rendelkezésre egy tuning alaplapra, egy játékra való VGA-ra és ezekhez megfelelő tápegységre. Majd' lehetetlen összehozni. Amúgy mekkora felbontású a monitorod?
20/31 A kérdező kommentje:
Muñez Fernandez!Te milyen vga-t,tápot,lapot ajánlasz?
2015. jan. 5. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!