Nem tudok videokártya drivert felrakni! Miért?
A gépem nem a legjobb.. tudom régi, ideiglenes de van 1 nagyon bosszantó dolog amit nem tudok megoldani win7 alatt! Ez pedig az hogy sehogy sem tudok videokártya drivert rakni a gépre így a filmek kissé pixelesek a játékok el sem indulnak úgy openGL directX vagy bármilyen problémára hivatkozva...
2GB ram
AMD Atholn 64 Processor 3000+ 2ghz
Reload HD 3000 vidikártya!!
és 32bites win7.. csak 32bites volt kéznél de én úgy tudom hogy ez érdemben gondot nem nagyon jelent..
Régebben is gondom volt ezel így win8ra váltottam ott feltudtam rakni minden drivert és ment is minden de egyszerűen szörnyű, nem bírom, win7 kell és valami megoldás! Próbáltam már driver kereső, frissítő programokat, azok sem hozták be hogy fel kéne telepíteni, leszedtem az amd oldaláról a drivert ami kell, akárhányszor feltelepítettem egyszerűen nem volt a gépen. Próbáltam akkor előtte scannert leszedni az kihozta melyik driver kell de fel nem tudtam rakni. Ja a telepítés végig megy de utána még sincs semmi.. szóval ez lenne a gondom. Remélem tud valaki segíteni!
Teljesen véletlenül nem INTEL HD 3000 videókártyád van?
Próbáld meg ezt a videó drivert:
Gyá: Rainbow IT
Bocsi elirtam a vidi kártyát, nemtudom miért Reload volt a fejemben de a lényeg hogy ati!
A probléma még mindig aktuális és az is marad, nemtudom miért nem rak fel drivert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!