Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért vesz ilyen keveset az...

Norbi658441 kérdése:

Miért vesz ilyen keveset az autókamera?

Figyelt kérdés
Szoval vettem ilyen Truecam A3-at és vettem még hozzá 32gigás MicroSd kártyát,FullHd-ban normális,hogy csak 4órácskát bír felvenni?Ha leveszem minimumra a videófelbontást,de akkor nagyon ratyi a kép kb. 7órácskát bír felvenni.Mi lehet a baj,vagy ez normális?

2015. jan. 4. 12:44
 1/5 Szal Dávid válasza:
Attól is függhet, hogy milyen formátumban vesz fel. Nem tudom mihez használod(gondolom csak a kocsi belsejében veszel fel) de ahhoz elég lehet a 720p is, nem sokban különbözik már az sem az 1080p-től.(Az én szememmel, de semmi gondja.) De én a formátumot nézném meg, próbálj felvenni mp4-ben.
2015. jan. 4. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, tömörítés nélkül kb. ennyi.
2015. jan. 4. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom a kamera beállításaiban állítani a foemátumot,csak a felbontást,ha leveszem Hd-ra (720p) akkor 20-30percnél tudok többet felvenni
2015. jan. 5. 16:04
 4/5 nemcso ***** válasza:
HD-ban teljesen normális a 4 órás felvétel 32GB -os kártyára. Az én Mio 538-as kamerám is ennyit vesz fel 32Gb -ra.
2016. jan. 8. 22:20
 5/5 nemcso ***** válasza:

Full HD -ra (1080p) gondoltam, mikor 4óra/32GB -ot írtam.

2016. jan. 8. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!