Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen egeret vegyek?

Milyen egeret vegyek?

Figyelt kérdés
max 5000-ftért szeretnék egeret venni. Lehetőle nagyobb mint 2000dpi-set, mert sokat játszom és ahoz kéne egy gamer egér. Találtam egy A4Tech X-718BK. Megrendeltem az edigital-nál még tavaj dec 23.-án de még mindíg nem vehető át. És már kissé türelmetlen vagyok. Hasonló egéret hol tudnék venni Érdi vagyok.

2015. jan. 4. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
5000 forintért használható egeret játékra nem vehetsz.. persze ilyen "hiperszuper gamer" egeret vehetsz de az olyan minőségű lesz
2015. jan. 4. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Trust GXT 25 egerem, nekem nagyon jó kézre állnak a gombok is,kellemes a tapintása is.
2015. jan. 4. 00:19
 3/8 anonim ***** válasza:

# 1/1 Időpont ma 00:05

MS WMO-ról gondolom te sem hallottál :-)

2015. jan. 4. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:

A4Tech X710bk

Már ne is haragudj, de a Trust Gxt 25 egy hulladék.

Nincs jobb szó rá.

2015. jan. 4. 01:19
 5/8 anonim ***** válasza:
trust kapásból kaki nekem már első nyomásra érzékelhető volt hogy a jobb egér gom ragad picit illetve tappíntásra hogy mennyire egy kinai fos. ezt persze az a4tech v8 blood-hoz mértem ami mondhatni profi.
2015. jan. 4. 01:39
 6/8 anonim ***** válasza:

de igen használtam is sőt van is egy itthon de ez neked hol gamer egér?

2015. jan. 4. 01:55
 7/8 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 01:55

Tökéletes "gamer" egér az. Persze mondjuk nem árt definiálni a gamer egér fogalmát, mert ha a 20 000 dpi, és a beépített karácsonyfaégősor az, akkor valóban nem gamer egér :-)

2015. jan. 4. 02:03
 8/8 anonim ***** válasza:

gamernek a steelseries,roccat,razer és hasonló szintű egereket hívják amit komoly játékosok használnak (én nem vagyok gamer de van ilyen ismerősöm)

2015. jan. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!