Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van ilyen monitor?

Van ilyen monitor?

Figyelt kérdés

nekem most ilyen 3d cinem Lg monitorom van

[link]

szeretnék egy 27 colost, vagy olyan 80 centi átmérőjüt, a lényeg az hogy 3D full hd, led legyen. nem kell bele Tv tuner. csak amiket leirtam, Én kerestem de nem találtam neten.

2015. jan. 3. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Eddigi tudomásom szerint 3D monitor nem létezik. Van 3D tv, van sima monitor-tv, és van sima monitor.

De 3D monitor, ami csak és kizárólag monitor, olyan nincs.

Olyan viszont létezik, ami az nVidia 3D Vision technológiát használja 3D-s tartalom megjelenítésére, viszont ez rohadt drága, és kell hozzá átalakító + szemüveg.

Az egész úgy együtt monitorral kb 200ezer körül van. Amiből a monitor 150 ezer.

2015. jan. 3. 23:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez badarság!

ugyanis nekem ez a Cinema monitor 3ds, tehát egy pár szemüveget is kaptam hozzá, és tényleg 3d, Youtube videóktol kezdve a játékokig, játéknál még a mélységet is lehet állitani, mennyire tolja szét a képet, szabadszemmel persze akkor homályos, de ha felveszem a szemüveget 3d. van külön drivere is. és meg drága se volt az egész. Tehát létezik

2015. jan. 3. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy ezt megválaszoltad, most már én is tudok róla...akkor mi a kérdés? Egyébként a 80 cm, az 31 colos.

Vagyis akkor a kérdésed szerint egy 27-31 colos 3D Full HD monitort keresel, amit nem találsz, de neked most olyan van, csak kisebbe.

Na ekkorát szerintem nem fogsz kapni. Samsungok közt nézelődj, de amennyiért veszel egy ilyen monitort, annyiért veszel egy TV-t is.

2015. jan. 4. 12:04
 4/4 A kérdező kommentje:

hmm hát kár.. néztem minden oldalt amit lehetett, tényleg nincs nagy kinálat ilyen monitorokból, van 27 colos full hd viszont nem 3d. Lehet akkor már tényleg érdemesebb egy tvt.

Csak pont az lett volna a lényege, hogy van egy hd tv tunerem, asztali géppel nézem a tvt, Praktikusnak tartom ezt.

2015. jan. 5. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!