Írnátok egy jó gamer konfigot 250k környékén?
Intel-Nvidiás legyen!
Házat ne írjatok azt majd választok én, de hagyjatok rá 15-18k-t!!
AsRock B85m pro3 Alaplap
Gigabyte GTX 970 (gyári OC-s 3 ventis a pontos nevére nem emléxem és nincs kedvem előkeresni a dobozát...)
Intel Core i5-4460 @ 3.1Ghz
FSP HEXA+ 500
WD 1TB winyó
CoolerMaster K280 Ház
Egy jó kis világítós billzet + egér összesen 15k-ért
Összesen 250k-t fizettem.
A win8.1 pro 9.5s alatt felbootol, a Google Chrome a kattinás pillanatában már meg van nyitva, a átékok hamar betöltenek, és indez SSD nélkül... (most majd jönnek az SSD fanok, hogy SSD így, meg SSD úgy...)
Ja és nem utolsó sorban az összes játék maximális, vagy majdnem maximális beállításokon stabil 60FPS-sel mennek.
A Videokártya Frekvenciáján 150Mhz-et húztam, a videomemórián +500Mhz-t. Így a GTA V néha beröccent, ezért húztam még 50Mhz-t, így végül extrém 1533Mhz-en ketyeg a kártya, és így sem megy 63°C fölé a VGA hőmérséklet. A Procin gyári hűtő van, és eddig 70 fok fölötti hőmérsékletet nem mértem, pedig rendereltem már egy pár videót. Összességében nagyon elégedett vagyok, és a gép maximálisan megérte a pénzét... MINDENKINEK BÁTRAN AJÁNLOM!!!!
Bocsánat *játékok és *mindez
Ja és 8Gb Corsair Mittudoménmilyen RAM van benne.
(Ha így ráguglizol, hogy "Corsair Mittudoménmilyen 8GB Ram", nem biztos, hogy megtalálod amit keresel.) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!