Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A win 7-esem kinőtte a 64...

A win 7-esem kinőtte a 64 gb-os ssd-t, milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

64-es eladása és 120-as vétele vagy egy másik 64 gb-ost ha veszek akkor össze lehet valahogy őket "gyűrni"?

Bocsánat ha bődületes baromságot kérdeztem.

2015. jan. 3. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Vegyél 120-ast.

De hogy lett kevés a 64? Nem lehet hogy csak szeméttel meg oda nem való dolgokkal van tele?

Csak mert nekem épp 44,8 GB-ot foglal a Win meg az összes program ami fent van, és közel másfél éve volt telepítve, szóval már ebben is sok a szemét.

2015. jan. 3. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Add el a 64-est és vegyél nagyobbat. Gyorsabb is lesz.
2015. jan. 3. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Az utólagos 64-es vásárlásának nincs értelme, mert az már lassult valamennyit (ha régi akkor sokat), így egy RAID0 kötetnek, nem sok értelme lenne ÍGY (amúgy lenne). A 120/128GB-os SSD-k már nagyon jó áron is vannak, érdemes beszerezned egy olyat. 10-15% mindig legyen szabad egy SSD-n partíciónként!

Igen sajnos a windows 7 baromira szemetel... előző verziós driverek, ez meg az, simán elmegy a "semmire 5-10GB". Én most azon gondolkozok, hogy átmegyek Home Premiumra, mert abban nincsenek benne ezek a fícsörök, ergó nem foglalják a helyet, persze csak itthon, melóba kell. :)

2015. jan. 3. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Win 7 home premium van és nem értem én se miért lett enyire tele az ssd.

2015. jan. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!