S. O. S: Miért nem müködik a billentyüzetem?
Sziasztok, van egy kis (mostanra már elég nagy) problémám:
szóval van egy szamitogepem, amin Win7 32bit Ultimate van, tavaly lett feltéve rá. Tökéletesen müködött eddig (4 éve van meg), viszont oktoberbe mikor bekapcsoltam nem fogta, vette észre a billentyuzetet.
Probaltam mas billentyuzetet, de se az USB-st se a masik fajtat nem ismeri fel. Beirtam Googleba, megprobaltam minden lehetseges alternativat(amit ott kidobott), de csak se megy. Kerestem GYIK-on is hasonló kérdéseket de nem nagyon találtam.
Szóval aki tud segitsen, pls :) barmilyen tanacs johet (sztem mar megprobaltam mindet)
Ki is porszivoztam de semmi....
Gep tulajdonsagai: 2 Gb ram, 1 Gb vidkartya (Geforce), 2,20 Ghz proci
Köszi elöre is :)
És volt olyan időszak az új rendszerrel, amikor még működött a billentyűzet?
Illesztőprogram-frissítés, másik USB-be bedugás, billentyűzet másik gépen való kipróbálása. Ezek jutnak eszembe hirtelen.
Na igen, azt még nem, de megprobálom, köszi.
Küldenel esetleg okato anyagot, ahol erthetoen elmagyarrazak (mindegy milyen nyelven)?
Nem hiszem el, most oldódott meg. Fogalmam nincs hogy hogy. Csak beraktam az alaplap CD-t, es latom hogy vilagigt a kis égö, kiprobalom es megy :)))))
Meg1x köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!