Van olyan akinek a lenti fülesekről van tapasztalata?
A Razert szerintem kilövöm, tipikusan olyan fülesnek tűnik ami túl van értékelve..
Köszönöm a válaszod szerintem én is azt fogom venni,de még várom a többi véleményt!
Ezen az oldalon is tettem fel pár kérdést amikor a fülesek között válogattam, talán még valahol meg is találod HS-G700v címen a keresőben :D
/Előző voltam
Túl van értékelve? Nézd meg mennyibe kerül a Logitech. Amúgy csak egyszer kéne kipróbálnod egy Razer vagy komolyabb Logitech terméket, soha többé nem használnál olcsóbb márkát. Én a Razert vagy a Logitechet venném. Jelenleg egy Tiamat 2.2 tulaja vagyok, nekem nem kell rezgő funkció, ez a fejhallgató alapból olyan hangerőt és mélyet produkál, hogy rezeg a fejemen.
No offense, ezek csak tények, persze ettől függetlenül a Geniusnak is van pár jól eltalált terméke.
Vagy a logitechet vagy a geniust veszem ez biztos.
Jah és a razer nem túlértékelt? Ha jól megnézed semmivel se jobb a többinél mégis szinte 2x annyiba kerül pár gyártmányuk..
Itt a DeathAdderemmel a kezemben és a Tiamatommal a fejemen mondhatom, hogy nem túlértékelt. Ennek az egérnek köze nincs a 10 ezres kategóriához, az előző Genius egeremhez képest(pedig az is gamer) pedig soooookkal jobb. Pont ilyen a Logitech is. A Logitech egerei is ebben az árkategóriában mozognak amúgy.
Ha nem próbáltad, akkor ne szidd. Először én is így gondoltam, hogy parasztvakítás ez a dolog, de szerintem hosszútávra megéri a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!