Lacca17 kérdése:
Asrock ALiveXFire-eSATA2 tud magfeloldást? Meg mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Sürgősen kellene rá a válaszotok, hogy képes-e ez a magfeloldásra?2015. jan. 2. 19:20
2/3 A kérdező kommentje:
akkor jól láttam én is, mert ilyet akarok venni, és meg van esküdve rá a gazdája, hogy ő 2 magos phenom-ból 4 magost csinált, de én ezt nem hiszem, mert ez a lap, nem tud olyat szerintem. Meg milyen tapasztalatok vannak róla? Egy gigabyte ga-ma790x-ds4 lap helyett kéne, hogy jobb-e, vagy sokkal rosszabb?
2015. jan. 2. 19:30
3/3 A kérdező kommentje:
Az illető aki árulja erősködik, hogy fel tudja oldani a magot, én ebben nem hiszek, de létezik elvileg modding bios, de én nem hinném, hogy erre a lapra van, és hogy ilyet egy módolt bios tudna.
2015. jan. 2. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!