Ez így jó megvehetem a gépet? Pls
Alaplap [link]
Pocesszor [link]
Ház [link]
Táp [link] Igazából nem tudom hogy jó ez a táp 700W miatt néztem ki most gyorsan...a lapon van 1 integrált kártya ideiglenesen elég- ram van 8GB Hyper X és 1tb HDD ez igy menne egymással összeszerelem fogom tudni használni előre is köszönöm?
aha értem köszönöm akkor ezek közül a márkák közül választok. és igazából jó ez így a lap a proci ház passzol egymáshoz?
esetleg tudnál ajánlani egy jó tápegységet?
APU t rakas ösze vagy intelt AM3+ nak semi értelme számodra mert kicsi a kereted
Peti te is olyan vagy mint a "fifa-boy"...
A proci belemegy a lapba ez okés, stimmel a foglalat. Az alaplap pedig belemegy a gépbe, mert a lap ATX-es a ház pedig támogatja az ATX-es lapokat. A ház elég alacsony kategóriás, de az általad választott alkatrészekkel kompatibilis.
Ajánlok pár tápot, ezek közül mind megfelelne számodra:
- FSP Raider 550W
- Corsair CX500
- Be Quiet Pure Power 500W L8-BN223
- Cooler Master Elite Power 600W (ez hasonlóan olcsó mint az általad választott, de jobb minőség)
8# Én is azt írtam, hogy kb. csak annál jobb, amit ő választott és főleg azért ha nagyon spórolni akar akkor inkább ezt, mint a 700W-os Flostont.
Alaplapból pedig hasonló árban értsd 15k körül jó az amit ő választott, amiket ti linkeltek egyértelműen ideálisabbak de tény hogy 25k körül mozognak árban. AGIGABYTE GA-970A-UD3P tényleg egy jobb darab, ha lenne alaplapra +10k-d én ezt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!