I7 4770-hez vagy 4790K-hoz milyen alaplapot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Más procit nem igazán akarok venni,szóval ezekhez kéne2015. jan. 2. 13:06
2/16 A kérdező kommentje:
én az MSI-H87-t nézegettem arról mi a véleményed?
2015. jan. 2. 13:09
3/16 anonim válasza:
Régi chipset, és nem lehet benne tuningolni, úgyhogy a K betűnek, ami legalább egy plusz tízes, értelme veszne.
4/16 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen,és hűtést mit rakjak?
2015. jan. 2. 13:13
5/16 anonim válasza:
Ha a 4770 lesz, akkor elég a gyári, a K-shoz is egyelőre, amíg nem szeretnéd húzni. Házad milyen? Annak függvényében tudok CPU hűtőt mondani.
6/16 A kérdező kommentje:
Igazából még házat nem választottam, a zalman zm-z3 házat nézegettem. Valami olyan ház kéne ami olcsó és jó is, tudsz ilyet?
2015. jan. 2. 13:17
7/16 anonim válasza:
Először azt kéne eldönteni, hogy akarsz e tuningolni. Mert ha igen, akkor K-s proci és Z-s alaplap kell, ha nem, akkor K nélküli és H-s alaplap is elég.
8/16 anonim válasza:
Olcsó és jó ház nincs, max olcsó és elfogadható.
9/16 A kérdező kommentje:
Az a lényeg minél nagyobb legyen a teljesítmény,szóval szerintem tuningolom majd,de mit szólnál ha privátban folytatnánk a beszélgetést?
2015. jan. 2. 13:21
10/16 anonim válasza:
Sharkoon VG4-W. Én is ezzel szemezek, és ez a hűtő bele is megy: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!