Ennek a confignak elég ez a tápegység?
Most veszek procit azért kéne tudnom elég-e ez a tápegység az egész confignak ha belerakom a procit.
Gépem:
Tápegység Cooler Master Elite Power 600w
VGA: Asus Radeon HD7790 DC2 OC
Az új proci ez lesz: AMD FX6300 3.5Ghz
Ne írjatok másik tápot csak annyit hogy elég lesz-e a confignak a tápegység remélem mert most vettem a procihoz
hogy elég legyen mert eddig 450w-os volt ezért cseréltem 600w-ra hogy elég legyen.
még nagy is.
proci:
Fogyasztás 95 W
VGA:
Energiafogyasztás max. 150 W
350 Wattos jobb minőségű táp vinné.
450 es tápod milyen? Ugye nem egy cm gx 450 ?
Milyen cpu d volt?
Elite 600 anyit tud 12V ján mint más 450 kb 400W t azt is keté osztva
Régebbi procim egy nagyon régi gyenge proci volt.
De akkor elég lesz a táp a confignak?
És más tápot most tutira nemtudok venni és nem is akarok.
Bevan szerelve a gépembe nagyon jó hűtés,halk.
Akkor elég lesz a confignak bőven a tápom?
Régi tápod kidobtad? Mi a pontos típusa?
Atól még hogy gyenge volt fogyaszthatot töbet is cpu d mint fx6...
Régebbi tápom valami M-tech 420w
De azt kérdezem elég a mostani tápom a 600w-os a procihoz meg az egész gép confighoz?
És ne mond hogy ezt kéne megvenni mert msot vettem direkt 600w-osat hogy elég legyen ezért nem fogok ujat venni megint.
Egy tápnál nem csak azt kell nézni, hogy "600w"
Az elite power egy hulladék, sokkal jobb lett volna egy normális tápot venni.. Amennyibe ez került, azért már vehettél volna egy normális minőségű 400-ast.
Mert hogy az is bőven elég lenne. El ne hidd, hogy ez olyan sokat fogyaszt. Egy jó minőségű 350-es táp is lazán elvinné
A processzorod: 95w
Vga: 110 ha jól emlékszem
Ez eddig 205
Még 250w-os fogyasztást se tudsz vele elérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!