120hz monitor kihasználása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy ha van egy 120hz -es monitorom, és mondjuk egy játék nekem 90 fps -el fut, akkor nem is fogja teljesen kihasználni a 120hz -et? Tehát nem fogom észrevenni a 120hzet?2015. jan. 2. 01:22
1/6 anonim válasza:
Hát én vagy tudatlan vagyok , vagy nem tudom , de az fps-nek miköze van a hz-nek?
3/6 anonim válasza:
a Hertz szabályozza meg a képfrissítési arányt. Szóval több hertz, több fps-t tud feldolgozni. Így 120 Hz-es monitor 120 fps-t tud valós időben mutatni, efölött már vsync kell neki, hogy ne csússzon el.
Kérdésedre válaszolva, ha a max fpsed 90, akkor nem tudod kihasználni teljes mértékben a képernyődet, mivel ahhoz 120 fps kéne minimum.
4/6 anonim válasza:
ugy 30 fps felett mar szabad szemmel ugy sem latsz kulonbseget, ha kihasznalna, ha nem es csak foloslegesen kinozod a gepet
5/6 halalfalo válasza:
"ugy 30 fps felett mar szabad szemmel ugy sem latsz kulonbseget"
Akkor te még nem játszottál 60 FPS-sel. :)
6/6 anonim válasza:
kepzeld, 60-as vsync-el jatszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!