Nektek melyik volt a kedvenc android verziótok?
Ezt úgy èrtem amelyik nektek legkevesebett fagyott.
pl nekem a kedvencem 2.3.5 mert nekem ez fagyott legkevesebbet.
De most pl az 5.0 szarrá fagy pedig 4 magos2 GHZ es procival ès 2 gb rammal nem kène.
GN4.4.10
Allview X2 Soul-ommal még egyetlen egy fagyás se jött össze, elég jól bírja.
1,7Ghz-es Octa Core MediaTek MT6592 van benne, pontosítva egy 8 magos kis erőgép.
Mellé társul 2Gb ram és egy Mali 450 grafikus gyorsítótár is.
Mindent visz mit kell neki, egyszerre akár 10-20 oldalt is, különféle feladatokat, videókat, játékokat.
Mind ez mellett Full HD-s minőségben.
Amit csak az aksi bán, hiába 2300 mAh Li-ion-os.
(Bocsánat picit eltértem. :$)
Egyébként ez a fagyás kérdése annak függvényében áll, ki mivel rendelkezik, néha egy-egy hiba bejöhet akkor is mikor már drágább terméke nem lehetne is az embernek, de viszont a kiadótól is függ, hogy mit ad a felhasználó kezébe, ezt is figyelembe kell venni!
Ki mivel rendelkezik alatt értem, hogy mostanság ezek a dísz iPhone-ok, illetve Galaxy-k kezdenek hanyatlani. Senki nem veszi észre, hogy a márkát és minőséget veszik lassan, nem a tudást.
Jönnek lassacskán fel a Huawei-k, Lenovo-k és egyebek.
Egyszer csak azt veszi majd észre az ember, hogy egy 200 ezres Lenovo okosabb lesz egy 400 ezres iPhone 7-nél.. De majd mindenki idővel..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!