Miért szaggat? (Far cry 4, ACU, Cod AW) Gigabyte H77-D3H alaplap Gigabyte GTX 970 G1 Gaming vga i-5 3570 3.4ghz proc,16 gb ddr3 ram 1600 mhz
Amit mindenképp állíts be a windowsban és az nvidia driverben.
Windows:
Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - Itt válaszd ki a Teljesítmény centrikus sémát
Majd alkalmaz
Nvidia driverben:
Asztalon jobb klikk kiválasztod az Nvidia vezérlőpultot
Képbeállítások megadása előnézettel menüpont
Speciális 3D képbeállítások használatát válaszd ki
Ezután szintén a driverben:
3D beállítások kezelése menüpont
A listából Energiagazdálkodási módot átrakod "Maximális teljesítmény előnyben részesítésére"
A függőleges szinkronizálást adaptívra rakod
Tripla pufferelést "Be"
Többmegjeleítős/kevert GPU gyorsításnál" állítsd át "Egymegjelenítős teljesítmény módra"
gépház oldala le van véve...
Talán pár ezret nem kelet voln sporolni ha intel és 970 el le kel veni az egy hulladék...
Mérd le höfokokat ne vélekedve itéld meg
Terhelt és alapjáratit is mind
Mikori gép? Cpu pasztázva mikor volt?
memtest86+
HDD Sentinel
Futathatnád ezeket is hogy kizárd öket
SSD t se árthat tesztelni
A CPU kihajtja a VGA-t, a teljesítmény tehát kiegyensúlyozott! Új processzorral sem lenne jobb a dolog.
Nekem az segített a Far Cry 4-ben, hogy levettem a v-sync-et! Onnantól kezdve folyamatosabbá vált a játék Ultrán. Amúgy még így is néha be-be röccen érthetetlen módon ( Core i7 920, 12GB RAM, r9 280 ). Az Assassin's Creed Unity, pedig nagyon rosszul optimalizált játék sajnos én nem próbáltam, mert nem érte meg nekem, de úgy gondolom, hogy azon semmi nem segít, vagy csak a fejlesztők, ha kiadnak egy patche-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!