Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szaggat? (Far cry 4,...

Rozzo kérdése:

Miért szaggat? (Far cry 4, ACU, Cod AW) Gigabyte H77-D3H alaplap Gigabyte GTX 970 G1 Gaming vga i-5 3570 3.4ghz proc,16 gb ddr3 ram 1600 mhz

Figyelt kérdés
Windows 8.1 64bit,legújabb GeForce Experience frissítés... iylen video kártyával nem várok laggot egy játékban sem. Mi lehet az oka? esetleg i7es processzor segítene? Vagy új alaplap? Előre is köszönöm!

2015. jan. 1. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amit mindenképp állíts be a windowsban és az nvidia driverben.

Windows:

Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - Itt válaszd ki a Teljesítmény centrikus sémát

Majd alkalmaz

Nvidia driverben:

Asztalon jobb klikk kiválasztod az Nvidia vezérlőpultot

Képbeállítások megadása előnézettel menüpont

Speciális 3D képbeállítások használatát válaszd ki

Ezután szintén a driverben:

3D beállítások kezelése menüpont

A listából Energiagazdálkodási módot átrakod "Maximális teljesítmény előnyben részesítésére"

A függőleges szinkronizálást adaptívra rakod

Tripla pufferelést "Be"

Többmegjeleítős/kevert GPU gyorsításnál" állítsd át "Egymegjelenítős teljesítmény módra"

2015. jan. 1. 20:01
 12/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

gépház oldala le van véve...

Talán pár ezret nem kelet voln sporolni ha intel és 970 el le kel veni az egy hulladék...

2015. jan. 1. 20:02
 13/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Mérd le höfokokat ne vélekedve itéld meg

Terhelt és alapjáratit is mind

Mikori gép? Cpu pasztázva mikor volt?

2015. jan. 1. 20:05
 14/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

memtest86+

HDD Sentinel

Futathatnád ezeket is hogy kizárd öket

SSD t se árthat tesztelni

2015. jan. 1. 20:08
 15/17 A kérdező kommentje:
HDD Sentinel lefutattam és tökéletes minden másikat most probálom 1 éve volt pasztázva a CPU a gép is 1 éves ,ssd-t gtx 970et most vettem bele + az új Tápot
2015. jan. 1. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:

A CPU kihajtja a VGA-t, a teljesítmény tehát kiegyensúlyozott! Új processzorral sem lenne jobb a dolog.

Nekem az segített a Far Cry 4-ben, hogy levettem a v-sync-et! Onnantól kezdve folyamatosabbá vált a játék Ultrán. Amúgy még így is néha be-be röccen érthetetlen módon ( Core i7 920, 12GB RAM, r9 280 ). Az Assassin's Creed Unity, pedig nagyon rosszul optimalizált játék sajnos én nem próbáltam, mert nem érte meg nekem, de úgy gondolom, hogy azon semmi nem segít, vagy csak a fejlesztők, ha kiadnak egy patche-t!

2015. jan. 1. 20:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!:)
2015. jan. 1. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!