Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A sz. Gép forgalmazással,...

A sz. Gép forgalmazással, karbantartással foglalkozó cégek közül mindenhol lehúzzák a laikus embereket?

Figyelt kérdés

Csak egy példát írnék és nem akarom magamat nagy hősnek beállítani én sem igazán értek a gépekhez csak egy windows telepíteni tudok meg programokat játékokat meg hűtőt takarítani ennyi meg hogy milyen hardvereket érdemes venni...

Keresztanyámék egy ilyen helyre elvitték a régebbi laptopjukat mert fagyott rajta a még anno előretelepített xp! Ott az emberkénél otthagyta a gépet vagy 1 hétre mire az volt a válasz hogy ezt már nem érdemes megcsinálni vegyenek újat persze rajta keresztül, és meg is vették..én meg mikor visszakönyörögték a régi gépet akkor nekiálltam rendbehozni és a rendszer telepítés után leteszteltem benne mindent és semmi baja...

És mivel csak netezésre meg szöveg szerkesztésre használják ezért most nem kellett volna újat venniük mivel arra ez a gép is tökéletes egy core 2 duo t5670 meg egy x3100-as vga 4gb ram van benne..erre szerintem teljesen jó és megértem hogy a szerelőnek és több pénz ha inkább elad egy új gépet de azért ez dúrva..meg az hogy mikor visszaadják a régit akkor egy kisebb hdd-t raknak bele meg az egyik ddr2-es ramot kicsórják..

Hány helyen megy ez? A legtöbb helyen valóban segíteni akarnak és a vásárló számára legjobb megoldást nyújtják vagy a legtöbb hely ilyen? mOst a lopástól eltekinve az lehet ritkább..

2015. jan. 1. 15:52
 1/4 Szirty ***** válasza:

Előfordul, de egy rossz példa alapján nem szabad mindenkiről ilyet feltételezni.

Óvatosnak kell lenni. Én azt mondanám, hogy a legtöbb üzlet korrekt.

Ha valamire azt mondják hogy javíthatatlan, vissza kell kérni azonnal és elvinni máshova. Ha ott és a harmadik helyen is azt mondják, akkor lehet hogy tényleg az...

2015. jan. 1. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:

most konkrétan kilopták belőle a memóriát és kisebb winyót is raktak bele vagy azt csak kitaláltad? mert igaz az bűncselekmény..

am hülye kérdés, természetesen nem mindenhol megy ez, van aki kihasználja a helyzetét, van aki nem.

2015. jan. 1. 16:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem csak kitaláltam, tényleg más márkát tettek bele vissza és kisebb is.

Lehet hogy bűncselekmény de most komolyan mire megy vele az ember mit lehet ilykor csinálni hogyan lehet bizonyítani?

2015. jan. 1. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
ja semmire, vérben forgó szemmel visszamész, hogy hogy gondolta, ha tagadja akkor meg mosolyogsz egyet majd kimondod a teljes nevét és hozzá teszed, hogy még találkozunk.. vagy megijed vagy nem :D
2015. jan. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!