Miért nem ismeri fel?
nekem hasonló gondom volt az Epsonnnal, jónéhány erdeti vásárolt patront nem vette be. Ekkor megpróbáltam utángyártottal. Ha egy patront cseréltem benne, akkor vagy az újat ismeri fel, vagy csak a régi hármat. Egyszerre kellett venni négyet, akkor nem volt gond. ki is dobtam az egész készüléket a kukába, vettem egy lézeres monót, mivel csak irodai papírokat nyomtattam vele eddig, meg néhány képet, de azok sem voltak fényképész minőségűek a speckó papíron.
Az emberek többnyire csak dokumentumokat nyomtatnak ki vele, arra elég a fekete is. Ha már színes nyomat kell, akkor az otthoni "multifunkciós"-nak már elég gagyi a minősége, egyszerre 4 patronra beruházni beszáradás miatt meg nem gazdaságos 2 képért, jobban járunk, ha inkább fényképésznél dolgoztatjuk ki. Tökéletes minőség, és évekig eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!