Szerintetek ez a gép eléglesz a 2014-es játékokhoz?
8gb ram
CPU:Intel(R) i5 processzor 4440S 2.80Ghz Socket 1150
VGA:sapphire r7 240 2 gb ddr3
Táp:Cooler Master 500W TM500-PSAPI3-IT tápegység
ilyen játékokra gondoltam:fc 4,cod aw
:)
csak alacsony felbontáson és alacsony minőségi beállításokon esetleg ...
r7 240, az nem játékra való videokártya
Lowon akadozva talán.
Ilyen videokártyával.
Nem.
Haswell Pentium meg valami értelmes videokártya, olcsóbb minőségi 400-as, 450-es táp.
G.
i3 + r7 265
Táp FSP Hexa 400
S cpu általában feláras de nem mert eröseb hanem energiatakarékos
kérdező
az általad leírt konfigurációban van egy 60.000 Ft-os processzor egy 15.000 Ft-os videokártya mellett.
Van egy olyan-érzésem, hogy te a processzorral akarsz játszani, vagyis van egy olyan érzésem, hogy úgy gondolod, hogy a processzor futtatja a játékokat...
válaszoló!
rossz érzésed van, mert 2 magos processzorral biztos nem megy far cry4 pl.szüval minimum kell egy 4 magos vagy egy 4 szálas processzor, a vga tudom, hogy elég szar de azért elkéne hogy fusson
igen jól tudod a Far cry 4 nem megy 2 magos 2 szálas procin mert beleírt az Ubisoft egy kódot hogy ne fusson rajta.
De már feltörték :) így hát fut
De egy 2 magos i3-as procin törés nélkül is megy :)(a 4 szál miatt)
bocs hogy úgy gondoltam rólad, hogy procival akarsz játékot futtatni, de az aránytalan konfigból (i5 + r7 240) csak ez derül ki...
Tőlem vehetsz az r7 240 mellé i7-est is, de ha akadni fog a játék low-on alacsony felbontással, akkor ne a procid hibáztasd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!