Ehhez a videokártyához honnan tölthetek le drivert?
A videokártya : Intel(R) HD Graphics
A kérdésem az, hogy ehhez milyen driver kell, és honnan tudom letölteni? (Linket ha küldtök megköszönném!)
Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy nekem van ugye egy Intel(R) HD Graphics videókártyám ami így néz ki :
(pirossal keretezett - annyi, hogy van 4 pecekje, amit bele kell dugni az alaplapba, egy hűtőrács és egy ventilátor, én ennyit találtam rajta)
Ez lenne a videokártyám? Ismerősömnek tönkrement a nVidia videokártyája, és kérdezte, hogy nekem van-e, én meg mondtam, hogy lesz, mert most rendeltem újat, és ez lenne, ez az Intel(R) HD Graphics. Akkor ezt most bele tudom rakni az ő gépjükbe? Mik a teendők, ha bele lehet?
az intel(R) HD Graphics egy, az alaplapra vagy processzorra hegesztett integrált videokártya. Ez nem kézzel fogható cucc.
Például:
Ez mind dedikált, külön kivehető videokártya. A te gépedben nincsen ilyen dedikált vga.
Ha ehhez keresel drivert, akkor az alaplap drivereit töltsd le, az fog kelleni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!