Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a videokártyához honnan...

Ehhez a videokártyához honnan tölthetek le drivert?

Figyelt kérdés

A videokártya : Intel(R) HD Graphics

A kérdésem az, hogy ehhez milyen driver kell, és honnan tudom letölteni? (Linket ha küldtök megköszönném!)

2014. dec. 31. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ehhez nem igazán kell driver, az alaplapi kivezetésbe kell dugni a monitort, és a biosban átállítani elsődlegesnek ezt. Ha nincs külön vidikártya, ezzel nem kell vacakolni.
2014. dec. 31. 13:05
 2/5 jan1k4papa ***** válasza:
52%
Van hozza driver.... Friss :) megkell nezni eszkoz kezelobe mi a pontos neve google es lass caodat :)
2014. dec. 31. 13:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy nekem van ugye egy Intel(R) HD Graphics videókártyám ami így néz ki :

[link]

(pirossal keretezett - annyi, hogy van 4 pecekje, amit bele kell dugni az alaplapba, egy hűtőrács és egy ventilátor, én ennyit találtam rajta)

Ez lenne a videokártyám? Ismerősömnek tönkrement a nVidia videokártyája, és kérdezte, hogy nekem van-e, én meg mondtam, hogy lesz, mert most rendeltem újat, és ez lenne, ez az Intel(R) HD Graphics. Akkor ezt most bele tudom rakni az ő gépjükbe? Mik a teendők, ha bele lehet?

2014. dec. 31. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a processzor hűtője, nem videokártya :D
2014. dec. 31. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

az intel(R) HD Graphics egy, az alaplapra vagy processzorra hegesztett integrált videokártya. Ez nem kézzel fogható cucc.

Például:

[link]

Ez mind dedikált, külön kivehető videokártya. A te gépedben nincsen ilyen dedikált vga.

Ha ehhez keresel drivert, akkor az alaplap drivereit töltsd le, az fog kelleni neki.

2014. dec. 31. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!