CRIHSSZ kérdése:
Most raknék össze egy gépet alaplap és proci választás 2 lehetőség közül kellene döntenem 1. : Gigabyte GA-F2A88X-D3H alaplap AMD X4 A10 7850K processzor 2. : ALAPLAP Gigabyte 990XA-UD3 AMd FX6350 Processor?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 09:39
21/25 anonim válasza:
ez egy elmebeteg :)
mindenképp a Fifa15-el akar játszani (de csak azzal, más játék nem is létezik a világon) egy core2 duo-val de akad neki.
És hiába mondjuk neki, hogy minimum használt 4 magos (core quad) vagy új 4 szálas procit (i3) vegyen csak ugyanazt kérdezgeti napokon át: Fifa 15 4 magon? Vegyek-e 4 magos procit? Tényleg 4 mag kell fifa 15-höz?
És mindennap ugyanazt kérdezi, de venni nem vesz semmit, tenni nem tesz semmit...
Unalmas már és szerintem értelmi fogyatékos is a srác...
23/25 anonim válasza:
igen elég idegesítőek ezek a vakarcsok manapság ennyire el lustul döglődő fiatalak vannak hogy nem képesek fejleszteni picit az ismereteiket .. én 10 éves képes voltam olvasgatni újságokat cikkeket hogy miért van ez az a gépekkel . de a suttyó arra lusta hogy ólvason netten. egy gépet nem tudnak újra telepíteni ennyi idősen .. én sem tanultam 12 évesen senkitől még is elsőre feltudtam telepíteni egy p4 es gépet anno 12 évesen.
24/25 Közveszélyes Kontár válasza:
:D kösz linkeket
De másik kérdésnél nem jötek be linkek
Törölték voln a nivós kèrdéseit? De kár :D
25/25 anonim válasza:
-rengeteg törölve lett már :)
-gondold el dec. 23 óta ugyanazt kérdezi, mindennap kétszer-háromszor...volt összesen vagy kb. 15-16 feltett kérdése és mind ugyanaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!