32 bites gépem van; hogy tudom 64 bitessé tenni?
64 bit-es rendszered akkor lesz, ha 64 bites op rendszert telepítesz rá (újrarakod a windows-t).
64 bit-hez ajánlott minimum 4 GB RAM, de inkább 8 GB ramnál szokták ajánlani.
ha a processzorod két magos, illetve van 4 gb ramod nem lesz nagyon gondja. Az meg alap, hogy combosabb géppel jobban futnak a programok, legyen itt szó op rendszerről, játékról, vagy másról. De nem hinném, hogy nagy gondod lenne vele.
Persze leírhatoda géped pontos adatait is, akkor biztosra tudjuk mondani, megéri-e váltani
Ha a procid 32 bites, akkor le kell cserélned 64 bitesre. Ha olyat veszel, aminek más a foglalata, mint az alaplapodé, akkor az alaplapodat is cserélheted.
Ha 64 bites procid van, akkor elég az oprendszert újratelepítened, viszont ha 3 GB vagy annál kevesebb memóriád van, akkor felesleges.
A procim Intel i7 (8 magos), úgyhogy gondolom, megúszom egy újratelepítéssel.
A memória csak 3 GB, még fogok venni hozzá.
Köszi mindenkinek!
"Intel i7 (8 magos)"
Nem gyárt az Intel sem 6 sem 8 magos procit otthoni felhasználásra:) 8 szálas az i7 -esed :)
Még...
lehet belevágott egy ilyet:
Sose tudhatod :D
3GB ram az sajnos elég karcsú, 2x4GB-os kitet lenne érdemes venni hozzá. Próbáld meg eladni azt a 3GB ramot, azzal is nyersz vissza egy kevés pénzt.
Intel i7 970-es van benne, 2010 végén vettem a gépet, 32 bites Vistával.
Főleg azért akarok váltani, mert sok új játék (amiknek az előző részeit szerettem) csak 64 biten megy, pl Dragon Age 3, Far Cry 4.
wow 6 mag 12 szál :)
a proci maga 64 bites
tehát csak az op rendszerednek kell 64 bitesnek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!