Gyártanak még intel core quad q9550 cpu-t?
"Kit erdekel h 6 éves?"
Téged, hisz emiatt nem gyártják, de ezt írtam is. Teljesítménye a mai i3-ak és 4 magos AMD-k körül-alatt van, pár évig talán elég lehet a nem túlzottan CPU igényes játékoknak.
Ismerkedj meg a kifejezéssel: funkcionális analfabéta. Olvasni tudsz, csak értelmezni nem a közölt információkat. Nem azt mondtam, hogy a Q9550 egy használhatatlan kacat (ahogy az előző válasznál sem ezért utaltam a processzor életkorára, de ezt is írtam akkor...), hanem azt, hogy a mai legolcsóbb 4 szálas processzorok már hozzák a teljesítményét. Használd a Google-t, és keress egy tesztet: Core2-esek bár egykor tényleg brutális teljesítménnyel rendelkeztek, ma már nem. Például lásd: [link]
Ez egy Sandy Bridge i3, két magja ellenére hozza a Q9550 teljesítményét, azóta pedig volt Ivy és Haswell is... Crysis3 maximális részletességgel való futtatásához pl már kevés lenne, ott helyenként a CPU tud lenni a limitáló tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!