Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyártanak még intel core quad...

Gyártanak még intel core quad q9550 cpu-t?

Figyelt kérdés
ha nem használtan mennyiért tudnék venni?játékokra kellene és nem akarok semmit ,ást se kicserélni. a 775-ös foglaltomba pont jó lenne.jó videókártya van mellezte

#gyártás #intel core q 9650 #még ha igen mennyi
2014. dec. 30. 18:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
akkor érdemes lenne megvennem?2 évig még birja a terhelést nem?
2014. dec. 30. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:

"Kit erdekel h 6 éves?"

Téged, hisz emiatt nem gyártják, de ezt írtam is. Teljesítménye a mai i3-ak és 4 magos AMD-k körül-alatt van, pár évig talán elég lehet a nem túlzottan CPU igényes játékoknak.

2014. dec. 31. 10:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Jo nem ertesz hozza mindegy akkor költsel ra szazezreket te vereb.kar h a legtöbb jatek fullon menne vele
2014. dec. 31. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Ismerkedj meg a kifejezéssel: funkcionális analfabéta. Olvasni tudsz, csak értelmezni nem a közölt információkat. Nem azt mondtam, hogy a Q9550 egy használhatatlan kacat (ahogy az előző válasznál sem ezért utaltam a processzor életkorára, de ezt is írtam akkor...), hanem azt, hogy a mai legolcsóbb 4 szálas processzorok már hozzák a teljesítményét. Használd a Google-t, és keress egy tesztet: Core2-esek bár egykor tényleg brutális teljesítménnyel rendelkeztek, ma már nem. Például lásd: [link]

Ez egy Sandy Bridge i3, két magja ellenére hozza a Q9550 teljesítményét, azóta pedig volt Ivy és Haswell is... Crysis3 maximális részletességgel való futtatásához pl már kevés lenne, ott helyenként a CPU tud lenni a limitáló tényező.

2015. jan. 1. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!