PlayStation2 -nél honnan lehet tudni hogy megy-e rajta írott játék (nem gyári) vagy sem?
Figyelt kérdés
Most kaptam egyet, de nem tudom megállapítani hogy vinné-e a játékot ha én írnám ki.2014. dec. 30. 17:41
11/14 anonim válasza:
Softmod-ot pedig nem javaslom.
12/14 A kérdező kommentje:
nem is tudom megoldani mert ahhoz is szükséges egy Chip-elt előtte, más alternatívát pedig sajnos nem találtam,
és sajnos olyan játékot sem amit kiírva nem igényli ezeket vagy hogy úgy ki lehessen írni egy játékot hogy eredetinek érezze.
2014. dec. 30. 21:51
13/14 anonim válasza:
Írott játék csak akkor megy ha kivan chippelnve,a softmodolásról nem tudok semmit. De viszont van egy oldal, amiről lehet viszonylag olcsón játékot letölteni.
14/14 anonim válasza:
Előző vagyok
Letölteni helyett venni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!