Hogy tisztítsam meg az új IPS LED monitoromat, ha nem akarok venni speciális tisztítót? Hülyeségeket nem szeretnék válasznak és félválról intézett válaszokat sem légyszi!
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 11:06
1/6 anonim válasza:
Semmi faxni, ugyan úgy, mint bármelyik más "lapos" monitort!
Én pl. egyszerű ablaktisztítóval csinálom!
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Megkapod amire vàrtál:
jégkaparóval
Ruhaujjal félválal
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Faxni miből mondjuk wc papírból?
2014. dec. 30. 11:19
4/6 anonim válasza:
én nem alkoholos ablaktisztítót szoktam fújni wc papírra vagy konyhai törlőpapírra (finoman vékony permetet), áramtalanítom a monitort és azzal a nedves papírdarabbal elkezdem áttörölni egyszer vízszintesen, egyszer függőlegesen, mindig egy irányba (pl fentről le, balról jobbra).
A tisztítószert sose direktbe küldd rá a monitorra, mert beázhat, vagy foltot hagy, rosszabb esetben túl nagy dózist küldesz rá és marni kezdi a felületet.
5/6 anonim válasza:
még egy dolog, pucolás előtt érdemes áttörölni a képernyőt szemüveglencse tisztító szövettel, mivel az vonzza a port és sokkal alaposabban portalanítja, így kisebb eséllyel karcolod össze a képernyődet pucoláskor, ha poros lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 30. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!