Mit jelent, ha a gépem bekapcsoláskor sípol egy hosszút, majd két rövidebbet, és ezt ismételgeti? Ja és persze nem indul el.
Figyelt kérdés
Néhány napja nem tudom bekapcsolni a gépemet. Állítólag a sípolások számából meg lehet állapítani, hogy melyik alkatrész adta meg magát. Most nem tudom miért de megint elindult a gépem, de tuti, hogy ha megint lekapcsolom, akkor majd 5 nap múlva fogom tudni újraindítani. Ezért egy darabig most biztos nem fogom kikapcsolni :-)2008. aug. 18. 18:12
1/5 anonim válasza:
Általános alaplap hiba, de meg kellene próbálni kivenni és visszatenni a memóriát és a PCI kártyákat, hátha segít rajta.
De lehet tápegység hiba is. Így nehéz pontos okot modani.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez elkeserít. Azt hittem, hogy a sípolások száma egyértelműsíti a hibát.
2008. aug. 18. 19:07
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. kiporszívoztam a házat, ki-be rakosgattam az alkatrészeket, egyelőre minden oké, működik :-)
2008. aug. 19. 18:17
5/5 anonim válasza:
Szerintem RAM-zizi volt biztosan.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!