Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az iPad-ek közül mind függetle...

Az iPad-ek közül mind független vagy van szolgáltatóhoz kötött is?

Figyelt kérdés

Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, Angliában élek, vettem egy second handed iPad mini 1-est, de az elvileg EE-re volt zárolva, engem sosem zavart mert csak azzal használtam, de kíváncsi vagyok, hogy független az összes iPad, vagy ha szolgáltatónál veszem akkor az annál a szolgáltatónál lesz amíg ki nem függetlenítetem?

Igaz már túl adtam rajta, de most egy retinásat szeretnék vásárolni, és előtte ezt szeretném konkrétan megtudni.

Erre sosem találtam egyértelmű választ, és kíváncsi vagyok. :)

Köszönöm előre is!

2014. dec. 29. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
91%

Annyit tudok segíteni, hogy a magyar Telekomnál én függetlenülm vettem, hiába előfizetéses, belemegy más sim kártya is.

Ki is használtam az UK-ben amikor kint voltam 2 hétig, vettem bele egy Lebara SIM kártyát és úgy neteztem :)

2014. dec. 29. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezek szerint az összes iPad független?
2014. dec. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!