Hány fok a normális a processzoromnak?
Figyelt kérdés
i5 3330 gyári hűtő... bf4 közbe 66 fokot mért ez mennyire sok a processzoromnak?2014. dec. 29. 17:47
1/5 anonim 

válasza:

az még annyira nem gáz, főleg gyári hűtőnél. Viszont jobb lenne 60 alá bemenni, oda pedig hűtő csere kell
2/5 A kérdező kommentje:
tudnál ajánlani valami jó hűtőt?
2014. dec. 29. 17:50
3/5 P.O.C. 

válasza:

67.4 °C van megadva maximális működési hőmérsékletének a hivatalos oldalon: [link]
Szóval ez az érték már nem igazán egészséges neki. Jó lenne legalább 50 °C között tartani. Lehet hogy ezt csak custom hűtővel tudod elérni.
4/5 P.O.C. 

válasza:

Én AC Freezer 13 -at használok egy i5-3570 -essel. 45 °C fölé még nem nagyon ment vele. Persze ez nem a legjobb hűtő, most nem is nagyon tudom mik a legjobb ár/érték arányúak. Én is csak azért vettem ezt annó, mert bontott csomagolású volt, így majdnem féláron megkaptam.
5/5 anonim 

válasza:

ha profin pasztázol le dobod a ház oldalát plusz ki takarítod a dzsuvát ha van csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!