Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer Aspire E5 511-re nem...

Acer Aspire E5 511-re nem tudok Win8-at tenni. Miért?

Figyelt kérdés
Acer Aspire E5 511 laptopról van szó. Win 8.1 64 bit megy csak rá. Legacy-ban megy csak fel rá a rendszer, de akkor kiírja, hogy nem fog minden rendesen működni (nem is működik a touchpad, akármit csinálok vele -- drivert feltettem, honlapról frissítettem, FN+F2-t bevetettem, hiába). Win 8.1-hez UEFI kell. UEFI-s telepíténél viszont 'No bootable device' jön fel. Pendrive-ról telepítem, Rufus-szal csináltam USB kulcsot. Ez nem lehet gond. UEFI-ben F12-vel üres listát hoz fel, nincs honnan boot-olni. Már feltettem a gépre Legacy-val egy Win 8.1-et, akkor lát minden meghajtót, az USB kulcsot is. Huh. Próbáltam, hogy kikapcsolom a Secure Boot-ot a BIOS-ban: az sem oldja meg a problémát. Valaki?
2014. dec. 29. 17:13
 1/1 A kérdező kommentje:

[link]

Köszönöm szépen magamnak a segítséget. :-)

2014. dec. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!