Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó így ez a konfig?

Jó így ez a konfig?

Figyelt kérdés

Intel Core i5-4440

Asrock B85M PRO4

Kingston 4GB DDR3 1333MHz HyperX Fury Red

Kingston 120GB HyperX Fury SSD

Asus GTX750 Ti 2GB

Chieftec CTG-550-80P 550W

Thermaltake Versa G2

2014. dec. 29. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, én biztosabban inkább HDD-t vennék elsőnek, és csak utánna SSD-t, de mindegy az neked kell eldönteni.

Az alaplap jó, de semmit nem tudsz kezdeni a géppel, ha nem P1.50-es BIOS van rajta.

A RAM jó, proci jó, a VGA jó kezdetnek, majd leváltod valami komolyabbra később, a táp jó, a ház meg megint neked kell tetsszen.

2014. dec. 29. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Mit értesz az alatt, hogy nem tudok semmit kezdeni, hogy ha az a bios van?

HDD-m van, azért csak az ssd-t írtam le.

2015. jan. 3. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyebár vannak véletlenek, ha netalán P1.40-es vagy az alatti BIOS van a lapon akkor még a BIOS-ba se tudsz belépni, de mint utánna jártam, erre kicsi az esély.

Ha szerencsés vagy akkor a legújabb BIOS van a lapon, és nem lesz problémád.

2015. jan. 3. 00:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy elég régi alaplapom van most, maga a gép is 8-9 éves. Asus M2N-X Plus. Még ennek a biosa is jó. Akkor ennek táncsak jónak kéne lennie :D
2015. jan. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!