German Jakab kérdése:
I5 4460 processzorhoz elég az alap, gyári hűtés?
Figyelt kérdés
Mondjuk gondolom elég de azért biztos szeretnék benne lenni.2014. dec. 29. 09:08
1/4 anonim válasza:
Bőven elég a gyári, nekem is ilyen procim van, Sharkoon Vaya házban, elöl, hátul 12 centis ventivel, gy jó a légáramlat.
2/4 anonim válasza:
A barátomnak is ugyan ilyen procija van és neki a gyári hűtes van rajta és semmi balya
3/4 anonim válasza:
igen, elég neki.
De ha telik, vehetsz rá komolyabbat, ártani nem árt. nekem is ilyen procim van, fél évig használtam a gyárit, igazából nem volt bajom vele, 60 fok fölé még játéknál is ritkán ment. De én nem szeretem a gyári hűtőket, vettem rá egy CM-et, nyertem vele 10 fokot, és halkabb is
4/4 anonim válasza:
Elég rá. De ha lesz "fölösleges" pénzed, vehetsz rá jobbat is.
OFF:
#2: A baja mióta ly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!