Srácok a későbbiek folyamán mit cseréljek majd ebben a configban először?
A config:
ASUS H97-PLUS
INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX
KINGSTON 4GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL9 KHX16C9B1B/4 2db
SAPPHIRE 11221-00-20G R9 280X 3G GDDR5 DUAL-X OC PCIE
WD Caviar Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
SHARKOON VS3-S piros
FSP Raider 550
Ez egy korrekt gép. Később fejlesztésnél mehet bele jobb proci, esetleg jobb lap.
SSD van benne? azt is rakhatsz, gyorsabban fog bootolni a windows :)
Felesleges még alkatrész cserében gondolkodnod. Megértem, hogy előre tervezel, de ezek még sokáig kihúzzák és nem tudjuk, hogy mit hoz a holnap az informatikában.
Az ssd abból a szempontból nem hülyeség, hogy már a 240 gigás kingstonok ára is 25000ft környékére csökkent. Ha nem történik forint katasztrófa, jövőre már talán 20000 ft-ért is kapható lesz. Közelednek a hdd és ssd fajlagos árak. A játékok egy pillanat alatt betöltenek, ez nem elhanyagolható szempont. Szerintem legyen az a legközelebbi beruházásod, mert a többi része a gépednek rendben van és rendben lesz.
én azért választanék valami jobb házat.
Ne felül legyen a táp, főleg ne egy ilyen gépnél.
1-2 ezressel drágábban, vagy már akár ennyiért is vannak jobb, alsótápos házak. Inkább azt vegyél.
12 környékén van Zalman Z3 Plus. Az pl egy jó ház.
prociból vegyél 4460at!
vagy ha már tényleg nem tudod hova költeni a pénzed, akkor küld a számlámra, érdeklődni privát üzenetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!