Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri még 4gb ramot venni a...

Megéri még 4gb ramot venni a gépembe hogy 8gb legyen attól mennyivel lesz jobb a teljesítménye? (gépem:AMD FX 6200 six core processor 4, 0 gb ram ddr3, ati radeon 7700 hd )

Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm

2014. dec. 29. 03:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hülyeséget írtam és a ramot most sikerült megnéznem kingston hyper blu 1600Mhz 2db 2gb-os és single channel. Ez van a gépembe.Mit vegyek?Dual channel-eset?
2015. jan. 2. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:

OK, de most sem írtad le a pontos típusát a memóriádnak. A dual channel és a single channel nem egy memória típus, hanem azt jelöli, hogyan rakod bele az alaplapba.

Vegyél még egy pontosan ugyanolyan kitet mint ami most van. Tehát még 2 darab 2 GB-os modult.

Ha nincs pont ugyanolyan, akkor is fog működni, de a lassabbik pár sebessége fog érvényesülni. Ebben az esetben különösen ügyelj rá, hogy a két kitet jól rakd be, azonos színű foglalaltpárba kerüljön a kit két modulja.

2015. jan. 3. 08:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm a választ
2015. jan. 3. 18:40
 14/15 A kérdező kommentje:
és egy típust nem tudnál linkelni,mert ez ami nekem van már nincs forgalmazásba helyet már kingston hyper x fury van vagy jó ha corsair-t vesszek? Abból találtam 2x2gb-ost ugyan úgy 1600 mzh 9cl
2015. jan. 3. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:

jó bármelyik, én most a g.skill tridentx-et szeretem, mert direkt úgy csinálják, hogy le lehessen szedni a hűtőbordája nagy részét ha útban van a processzorhűtőnek.

A pontosan egyező típusnak az lett volna az előnye, hogy nem kell MHz-eket és CL-t egyeztetned, hogy az újabbak ne legyenek rossazbbak a mostaninál. Ha ez az egyszerű lehetőség kiesik akkor már mindegy melyik gyártótól veszel.

2015. jan. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!