FancyMadafaka kérdése:
XBox 360 E konzol monitorhoz való csatlakoztás (vga)?
Figyelt kérdés
Vettem egy xBox 360 E tipusú konzolt. Na ott a probléma hogy nekem csak egy kis,régi fajtájú tv-m van, ez pedig elmossa a betüket meg valjuk be nrm valami szuper grafika. Tehát rászeretném csatlakoztatni a monitoromhoz. Igen ám, de csak egy vga csati van rajta. Tehát az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám rácsatlakoztatni az xBoxomat ?2014. dec. 28. 22:38
1/3 jan1k4papa válasza:
Egyreszt az nem vga csati 16 tus dugo masreszt van xboxom olyan kabelt kell venni eggyik fele hdmi masik 16 tud dugo vagy rakotod rendes tv re xbox settings display settings atteszed windscreenbe es jobb lesz a kep es teljes is remelem segitettem :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Tudtok olyan linekt küldeni amin ilyen csatlakozót tudok venni? Lehetőleg magyart .
Köszönöm!
2014. dec. 28. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!