Mateo18 kérdése:
Támogatná a gépem a geforce gt240 1gb ddr5 vga-t?
Figyelt kérdés
a gépem FSC Esprimo p5915, jelenleg pci-e geforce 6600GT ddr3 van benne , de nem tudom hogy elfogadná-e a ddr5-öt , valaki aki ért hozzá kérem segítségét köszönöm.2014. dec. 28. 21:20
1/7 anonim válasza:
A VGA kartya memoriajanak semmi koze nincs az alaplap altal tamogatott memoriahoz.
2/7 anonim válasza:
Hát befogadná de nem igen ajánlom hiszen hiába a 3 Ghz-s proci még az én E2200-asom is lenyomja a maga gyenge 2.2 Ghz-jével ( [link] hajtaná ki a processzor a videókártyát az a baj. ( Meg csak 1 gb ram van van a gépbe :/ )
3/7 anonim válasza:
A VGA memóriája nem befolyásolja a kompatibilitást, ráadásul DDR5 az szerintem GDDR5 akar lenni, de m1.
Egy ilyen gyenge videokártyát meg szerintem simán visz.
5/7 anonim válasza:
Most nézem csak a gt 210 benchmark tesztjét :D (nem gondoltam volna h ilyen gyenge) és az előttem válaszolónak igaza van, kihajtaná!
6/7 jan1k4papa válasza:
Pci express ugyhogy eggyertelmu de ha ujonnan akarod venni inkabb vegyel hasz. Ketszer erosebbet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!