4.3E Wii softmodolása. De hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki segítene a Wii softmodolásában ? Ne írjatok olyat hogy please.hackmii.com mert az nem megy. Beírom a MAC címet, mindent megcsinálok, de nem kapok üzenetet sajnos :S Valaki nem tudna más megoldást 4.3e-re ?2014. dec. 28. 20:11
2/6 anonim válasza:
előző vagyok tehát please.hackmii.com MAC cím sd kártyára rárakod amit letölt aztán az sd kártyát berakod wii be aztán telepíted és kész :)
3/6 anonim válasza:
amugy még mindig elözö vagyok xD elöször nekem se ment mert amikor telepítettem volna szétkapcsolt a controllert... de egyszer sikerült
4/6 A kérdező kommentje:
Igen ráraktam a fájlokat sd kártyára. Beraktam Wiibe de semmi :s
2014. dec. 28. 20:55
5/6 anonim válasza:
1. mindent felmásolsz sd-re amit kell (hackmii fileok, loader-ek, esetleg wad manager)
2. bootmii
3. homebrew channel
4. cios-ek
opcionális:
5. loader-ek (wad manager-el)
külső merevlemezre kényes a wii, elsőre pendrive-al próbálkozz
6/6 A kérdező kommentje:
Már sikerült megoldanom.
2014. dec. 30. 11:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!